Tennis

Vi har 3 grusbaner bag Vadumhallen samt et skønt klubhus, hvor der er mulighed for socialt samvær i forbindelse med træning eller kamp.
Sæsonen starter normal sidst i april, og slutter omkring uge 42.

STED: Tennisanlægget bag Vadum Kultur & Idrætscenter (Vadumhallen),
Søndermarken 20, 9430 Vadum

Ud over de fastlagte træningstider og evt. arrangementer (som annonceres her på siden), kan alle medlemmer spille på banerne når de har tid og lyst. Nøgle til tennisfaciliteterne kan købes i forbindelse med tilmelding. Der er muligt at få en prøvetime (inkl. låneketcher) inden man beslutter sig for medlemskab.

Vi har indgået aftale med Nørresundby Tennisklub (NTK) som gælder over sommersæsonen. Medlemmer fra Vadum Tennis kan spille med medlemmer fra NTK både på anlægget i Vadum og på anlægget i Nørresundby, forudset at det er et lokalt medlem, som inviterer og booker banen i Vadum respektive Nørresundby. Aftalen har som formål at udvide og styrke tennisnetværket nord for Limfjorden – spørgsmål om den praktiske anvendelse kan stilles til bestyrelsen direkte eller via Facebook.

Faste aktiviteter (maj-oktober)

Q-tennis Søndag kl. 10:00-12:30 

Vi prøver nyt koncept med uformel spil/ træning målrettet piger og kvinder (+10år). Man møder op og spiller med/mod andre kvinder. Der vil være en mere erfaren spiller som hjælper jer i gang og sørger for at alle kan spille (på eget niveau), Man aftaler på dagen om man leger, spiller eller træner noget bestemt.

Voksen Introduktion (udvalgte søndage)
På efterspørgsel – ved minimum 4 tilmeldte kan vi arrangere et introduktionsforløb til nybegyndere eller letøvede. Pris: 500kr/person for 4×1,5timer inkl. låne ketcher.

Barn og Ungdom træning 
Onsdag kl. 16.00-17.15
– Trænere: Louise Mikaelsen og Claus Eisenhardt

Voksen træning
Træning tilbydes i udvalgte weekender over sæsonen.
Træning arrangeres kun hvis der er tilstrækkelig interesse og tilslutning. (min 4 tilmeldinger per træning).

DROP IN – Double mix
Onsdag kl. 17:30– ca 20:30
Medlemmer (over 16 år) spiller double-mix kampe, på tværs af aldre og niveauer. Alle er velkomne, det kræver blot at man har basis kendskab til spillet.
Vi slutter af med pølser på grillen samt masser af social samvær. Koster kun 25 kroner/person.

SPIL med GÆST

Medlemmer må gerne at spille med en gæst. Det koster 60kr/gæst i timen og betales individuelt til MP box 7610VT. Bliver man ved ad-hoc kontrol taget uden gyldig betaling, giver det 1 måneds karantæne for det medlem som har inviteret.

BANELEJE
Det er muligt for personer uden tilknytning til Vadum Tennis at booke Bane 2 og 3 på timebasis.
Det koster 120kr/timen. Se hvordan under “Banebooking” menuen. Overvejer I et kollega- eller firma arrangement, kontakt bestyrelsen – vi kan sagtens finde ud af noget.

Aktiviteter

  • Hvert år afholder vi Tennissportens dag, som et åbent hus arrangement.
  • Oftest i starten af sæsonen afholder vi Voksen introduktion forløb, hvor begyndere har mulighed for at få 6 timers introduktion i spillets regler og basale teknikker.
  • Gul Bold: Første weekend i september afholder vi klubmesterskab som doublemix turnering, hvor alle kan være med, uanset niveau.
  • Man kan se aktiviteterne og stemningsbilleder på vores Facebook side Vadum IF tennis