Krocket & Krolf

I Vadum Idrætsforening har du mulighed for at spille krocket på de grønne græsarealer nede bag Vadum hallen. På arealerne findes der også en stor 18 hullers Krolf bane.

Hvad er krocket
Kroket er et græsplænespil, hvor man bruger køller og kugler af træ. “Målene” er metalbuer, og man skal med så få slag som muligt “drive” trækuglerne gennem buerne. Der findes forskellige udgaver af spillet – det kroket der spilles uformelt i danske sommerhushaver, er anderledes end krocket under DGI er et anderledes spil end have krocket. Banen er for det første meget større og giver dermed flere udfordringer. Derudover er der andre krav til din spillestil – det er for eksempel kun tilladt at holde med en hånd på køllen.

Hvad er Krolf
Krolf er ligeledes et græsplænespil, hvor man bruger køller og kugler af træ, her består målene i stedet af huller i græsset. Krolf er en krydsning af kroket og golf. Spillet går i al sin enkelthed ud på at få en kugle i et hul på færrest mulige slag. Det spilles af 2-6 spillere, og vinderen er den, der har brugt færrest slag.