Gymnastik

I Vadum har vi en kæmpestor gymnastikforening, som har rigtig mange tilbud fra 0 til 100+ år.

Vi har mange forskellige hold med tilbud for en hver smag:
– Forældre og barn (årg.2021 -2023)
– Spillopperne (årg. 2019-2020)
– Krudtuglerne (årg. 2018-2019)
– Mini Spring (0. til 1. klasse)
– Junior Rytme/Spring (2.-4. klasse)
– Ynglinge Spring (5 +. klasse)
– Cross Dance (16 år+)
– Cross Power (16 år+)
– Friske damer (25 år+)
– Motionsherrer (25 år+)

Har du lyst til at deltage på mere end ét hold og opnå RABAT?
Hvis du personligt ønsker at deltage på mere end ét hold indenfor Vadum IF Gymnastik, og du vil være 100% sikker på at få plads, så skal du tilmelde dig på helt almindelige vilkår.

MEN: Vi tilbyder en rabatordning til dig der har is i maven, hvor du blot betaler 200 kr. i kontingent på det “billigste” af holdene. Vi åbner først for denne mulighed +1 måned efter regulær åbning for tilmelding dvs. der vil være risiko for, at holdet er fuldbooket.

For sæsonen 2023/2024 åbner regulær tilmelding 13. august 2023 dvs. tilmelding med RABAT åbner 13. september 2023.

Hvis du ønsker at stille dig i kø til en plads på et hold til rabatteret pris, skal du sende en mail til udvalgsmedlem Susanne R. Skov på susanne@skov.mail.dk.

Betaling foretages efter godkendelse og aftale med Susanne på holdet “Betaling hold nr. 2 efter aftale” som åbner 13. september 2023.

Bemærk også i forbindelse med tilmelding:
Det er udøveren der skal tilmeldes holdet dvs. hvis du er forælder der tilmelder dit barn, så er det barnets navn, fødselsdato mv. du skal registrere.
I tilfælde du ikke har mulighed for at betale med kreditkort online og dermed fuldende din tilmelding, beder vi dig kontakte udvalgsmedlem Susanne R. Skov.
Der er et begrænset antal pladser på flere af vore hold hvorfor hurtig tilmelding anbefales. Der er oprettet venteliste på disse hold, og eventuel frigivelse af pladser tilbydes dem der ligger først på ventelisten.
Kontingent på alle hold (undtaget Krolf og Krocket) stiger med 100 kr. pr. 1. oktober, så tilmelding og betaling af kontingent gøres med fordel senest 30. september.
Der vil være mulighed for at tilmelde sig enkelte af vore hold efter nytår imod erlæggelse af ½ kontingent.
Vi tilbyder 2x gratis prøvetimer (sammenhængende) på vore hold inden tilmelding. Vi garanterer ikke for plads på pladsbegrænsede hold.
Hvis du fortryder din tilmelding til et hold og ønsker at annullere din tilmelding til et givet hold, skal du kontakte Susanne R. Skov og oplyse dit kontonummer. Der opkræves et annulleringsgebyr som følger (OBS: Gælder ikke CrossBoxing, Krolf og Krocket): Inden 1. oktober 25% / Inden 1. december 50% / Efter 1. december 100% af det indbetalte kontingent.